kaartverkoop

De Arnhemse Broek

De startbijeenkomst voor het wijktheaterproject de arnhemse BROEK is op donderdagavond 29 maart om 20u bij De Transformatie-Plaats, van Oldenbarneveldtstraat 94-15 in Arnhem. Wilt u meedoen als artiest, uw huis beschikbaar stellen of bent u gewoon nieuwsgierig? Schroom niet, kom langs en stel al je vragen!

de arnhemse BROEK is het wijktheaterproject in, met, door en voor de wijkbewoners van de wijken Statenkwartier en Het Broek. De Plaats gaat, in samenwerking met Kunstbedrijf Arnhem en vele andere betrokkenen in de wijk op zoek naar tijdelijke theaterdirecteuren. Zij stellen hun huis, tuin, keuken, zolder of schuurtje ter beschikking als tijdelijk wijktheater waar de wijkartiesten de sterren van de wijkhemel kunnen spelen. Of zingen. Of dansen. Of musiceren. Of van alles een beetje tegelijk. En waar de rest van de wijk, als alles af is, kan komen genieten van hun buurman die samen met hun overbuurvrouw de pannen van het dak speelt.

Wil jij jouw stek beschikbaar stellen als tijdelijk wijktheater? Of zelf de sterren van de wijkhemel spelen? Geef je dan nu op!