Corona nieuws

16-4-2020

Beste De Plaats-liefhebber,

Al meer dan tweeduizend jaar heeft het theater van alles overleefd en doorstond de stormen die de wereld met zich meebracht. Dat gaat nu ook weer gebeuren. Er zal altijd theater zijn. We weten nog niet hoe in een anderhalve meter samenleving, maar het zal er zijn.

Ook het leven bij De Plaats is tot stilstand gekomen. De prachtige locaties, die wij dit voorjaar en deze zomer zouden bespelen blijven nog even leeg en stil, de karavaan van De Plaats maakt pas op de plaats, het applaus blijft voorlopig uit. 

Maar achter de schermen zijn we bezig met de voorbereidingen voor onze toekomstige projecten. Hoewel we natuurlijk niet weten hoe de toekomst eruit zal zien, gaan we ervan uit dat we straks weer de wijde wereld in kunnen trekken en voorstellingen kunnen maken waar professionals en amateurs naast elkaar schitteren.

Omdat in dit soort tijden verhalen misschien wel het hardst nodig zijn werken een aantal talentvolle makers van De Plaats aan twee online projecten over wat er nu gaande is in de wereld om ons heen. Om thuis van te genieten, samen, op afstand, met elkaar, voor jong en oud.

Lees snel via onze homepage meer over deze twee online projecten!

Artistiek leider Lise-Lott Kok & zakelijk leider Corien van der Poll

28-4-2020

“Coronavirus treft kunst en cultuur maar De Plaats laat zich er niet onder krijgen.”

Lees nu het interview van RTV Arnhem met onze artistiek leider Lise-Lott Kok via https://www.rtvarnhem.nl/coronavirus-treft-kunst-en-cultuur-maar-de-plaats-laat-zich-er-niet-onder-krijgen/content/item?1158560