TransformatieLAB

Experiment, verse noten, nieuwe teksten, achtergrondgesprekken en een open dialoog met het publiek. Dát zijn de uitgangspunten van het TransformatieLAB: een plek voor onderzoek op het gebied van muziektheater. Elke eerste zaterdagmiddag van de maand opent het TransformatieLAB de deuren voor publiek. Laat je verrassen door gloednieuw werk en wees als eerste getuige van de meest actuele ontwikkelingen. Het TransformatieLAB is een initiatief van orkest de ereprijs en Muziektheater De Plaats en geeft makers de kans hun nieuwe ideeën uit te werken. 

Op 7 december van 16.30 tot 17.30 uur is de volgende editie van het TransformatieLAB. Fernanda Silva, één van de oprichtsters van danscollectief Arnhemse Meisjes, gaat een onderzoek aan met orkest de ereprijs. Zij zal de lichaamstaal van de dirigent en de musici als materiaal gebruiken voor haar eigen bewegingen. Om uiteindelijk de vraag te stellen: wie dirigeert wie? 

Nieuwsgierig? Kom langs!

Wanneer
7 december 2019, 1 februari, 7 maart, 4 april en 6 juni 2020 van 16.30 – 17.30 uur

Waar
De Transformatie-Plaats, Van Oldenbarneveldstraat 94-15, Arnhem

Prijzen 
De entree van het TransformatieLAB is gratis

Altijd al eens willen werken met een orkest? Voor de komende edities van het LAB zijn we nog op zoek naar makers die met orkest de ereprijs een idee willen uitwerken. Interesse? Bekijk de teaser en meld je aan via onderstaand formulier.