Transformatie-Lab

Het Transformatie-Lab is een initiatief van De Plaats, orkest de ereprijs en ArtEZ om in Arnhem een plek te creëren waar plaats is voor onderzoek op het gebied van hedendaagse muziek, theater en muziektheater. Experiment, verse noten, net geschreven teksten, verdiepende achtergrondgesprekken en een open dialoog met het publiek zijn het uitgangspunt. De eerste editie van het nieuwe seizoen vindt plaats op 1 september.

Wat kunt u verwachten: 

Orkest de ereprijs speelt allereerst gloednieuw werk van de talentvolle componist Ivan Vukosavljevi. Ivan was één van de zestien deelnemers van de Young Composers Meeting, een initiatief van orkest de ereprijs waarbij jonge componisten in een week tijd nieuw werk creëren voor het ensemble. Tevens geeft orkest de ereprijs een nieuwe draai aan de compositie Circus van Jonathan Brigg. De Plaats licht tot slot een tipje van de sluier op van haar plannen voor komend seizoen.

Ook zin in deze sneak-preview? Kom langs!

Nieuwsgierig geworden? Van 16.30 – 17.30 bent u van harte welkom in De Transformatie-Plaats op de van Oldenbarneveldtstraat 94-15. Entree is gratis.

Het Transformatie-Lab sluit in tijd en programmering aan bij Pulse, een maandelijkse beeldende kunst tentoonstelling op locatie in een andere hoek van het Transformatie gebouw. 

Wilt u op de hoogte blijven van Het Transformatie-Lab of wilt u reserveren? Meld u aan via onderstaand formulier.