TransformatieLAB

Experiment, verse noten, nieuwe teksten, achtergrondgesprekken en een open dialoog met het publiek. Dát zijn de uitgangspunten van het TransformatieLAB: een plek voor onderzoek op het gebied van muziektheater. Elke eerste zaterdagmiddag van de maand opent het TransformatieLAB de deuren voor publiek. Laat je verrassen door gloednieuw werk en wees als eerste getuige van de meest actuele ontwikkelingen. De eerstvolgende editie is op 7 maart

Choreografe en filosofe Farida Nabibaks is volop bezig met het maakproces van Schitterende Schaduw, een voorstelling over het koloniaal- & slavernijverleden van Gelderland. In het LAB verkent ze het gebruik van hedendaagse muziek in de voorstelling.

Merel Franx, die in 2017 afstudeerde aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten, is een intuïtieve dansmaker. In haar werk gebruikt ze voornamelijk opzwepende elektronische muziek. In het Lab onderzoekt ze of ze met orkest de ereprijs hetzelfde hypnotiserende effect kan bereiken.

Nieuwsgierig? Kom langs!

Wanneer
7 maart van 16.30 – 17.30 uur

Waar
De Transformatie-Plaats, Van Oldenbarneveldstraat 94-15, Arnhem

Prijzen 
De entree van het TransformatieLAB is gratis. Je hoeft niet te reserveren!

Het TransformatieLAB is een initiatief van orkest de ereprijs en Muziektheater De Plaats en geeft makers de kans hun nieuwe ideeën uit te werken.