Expeditie Stroom van de Waal

Het laatste schip?
In de monumentale hal van de voormalige scheepswerf bouwen koorzangers van de Millingse koren Tot Zangs en Vivace op de muziek van het Millings Fanfarekorps Ons Genoegen gezamenlijk aan een schip. Als het schip klaar is voor zijn tewaterlating, zingen de zangers in een majestueus tweestemmig lied over de schoonheid van dit schip. En ondertussen gaan de deuren van de hal open, en wordt het schip naar buiten gedragen. Het allerlaatste.
Deelnemende gezelschappen
Fanfarekorps Ons Genoegen Millingen onder leiding van Jurgen Nab,
Koor Tot Zangs Millingen en Projectkoor Stroom van de Waal onder leiding van Frans Coerwinkel
Arrangement Lucas Wiegerink
Te gast bij voormalige Scheepswerf Bodewes

Tekens van steen
Een verlaten steenfabriek midden in het rivierlandschap. Waar eens de bakstenen uit rivierklei werden getoverd, liggen nu bergen met zand en stenen uit alle delen van de wereld. Een immens paleis van zand en stenen. Een ensemble van 12 dansers en één muzikant tovert hier opnieuw met zand en bakstenen. 
Deelnemend gezelschap ensemble van dansers van ArtEZ opleiding dans i.s.m. dansgezelschap IMPROVI
Choreografie Cecile van de Berk
Te gast bij De Beijer Bouwgrondstoffen BV

Gloria! Waar het water niet kan komen. Gratias! 
Veilig achter de dijken ligt de kerk. Waar gebeden wordt om de voeten droog te houden, ook als het water hoog mocht komen. Een Misa Brevis als muziektheater. 
Deelnemende gezelschappen
Stedelijke Muziekvereniging Huissen onder leiding van Johan Jacobsen,
Harmonie St. Caecilia Gendt onder leiding van Christian Ansink, Koor Jubilate Gendt onder leiding van Matthieu van der Burgh en Theatergroep Het Web 
Regie Lise-Lott Kok
Arrangement Johan Jacobsen
Te gast bij RK parochie De Levensbron

Droom van een dijk
Waar wij als mensen meestal vanaf de dijk de uiterwaarden inkijken, kijken we nu als publiek vanaf de uiterwaarden op de dijk. Op de dijk een bonte stoet muzikanten en dansers. Als uit een film van Fellini. Een optocht die steeds dichterbij komt, verschijnt en weer verdwijnt. Een droom. Een dijk van een droom. 
Deelnemende gezelschappen
Big Band Bemmel onder leiding van Henk Kraus, dansers van Fast Track dansopleiding Arnhem 
Menner en paard Daan ven Groningen met Faramond, Fred Mom met Bella
Choreografie Dansstorm Oost
Arrangement Henk Kraus

Land van wapperende vlaggen
Waar de Rijn zich splitst in Waal en Pannerdens kanaal wringt zich een laatste stuk land in de rivier. Een van oudsher strategisch punt. Op dit uit stekende stukje landspelen vendeliers, slagwerkers en dansers. Die geheime tekens geven aan de overkanten. Die zowel dichtbij als veraf zijn. 
Deelnemende gezelschappen
Vendeliers van Schuttersgilde St-Sebastianus in Gendt onder leiding van instructeurs Laura Milder en Mark Venzelaar, Vendeliers van Schuttersgilde St. Bavo in Angeren onder leiding van instructeur Marcel Goris en commandant Marcel Molthof
Dansers Maaike van Veggel, Laura Dikkema, Leanne Hekkert, Thirza Schotanus, Feline van den Brink, Marieke Tenten, Djamila Ploeg, Nikki Meijerink
Trompettist Jeff de Geest
Slagwerker Frans Kemna
Choreografie Nina Funk, Lex te Dorsthorst

Productie Jeanet Hacquebord (P22)