ArnhemZuidst Elden

ArnhemZuidstElden
De Plaats opent met ArnhemZuidst Elden een reeks theaterprojecten in de wijken van Arnhem Zuid. Projecten in, met, door en voor de wijk. Samen op zoek naar de artistieke én sociale krachten in Zuid! Na ArnhemZuidst Elden (juni 2016) volgen in november 2016 ArnhemZuidst Elderveld en in mei 2017 ArnhemZuidst De Laar.
Eerder organiseerde Muziektheater de Plaats vergelijkbare projecten in o.a. Geitenkamp (Kamp&Geit), Arnhem-West (WestWaarts) en Spijkerkwartier (Spijkerkwarts).
ArnhemZuidst Elden bestaat uit twee theaterroutes, Route Zuid-West en Route Zuid-Oost. Deze theaterroutes nemen u mee langs acht Eldense tijdelijke theaters waar 80 wijkbewoners hun kunsten vertonen. Don Quichot in de Eldense molen. Het verhaal van vijf generaties Eldenaren in één van de oudste boerderijen van het dorp. Koorzang in de basisschool en het kerkje. Altijd weer verse levensverhalen in De Versmarkt. Muziek in het atelier. Dans in de zorgvilla. Theater in het dijkhuis.

Voorstellingen
vrijdag 3 juni 19:30 uur
zaterdag 4 19:30 uur
zondag 5 juni 14:00 uur

Groepsindeling
U bezoekt de voorstelling in een groep. De groepsindeling is vlak voor aanvang van de voorstelling. Wilt u met meer mensen in dezelfde groep worden ingedeeld, zorg dan dat u tegelijk op de starlocatie komt. Bestaat uw groep uit meer dan zes personen, kom dan minimaal een kwartier vóór aanvang.

De ontvangst voor ArnhemZuidst Elden is in Ons Gebouw (Rijksweg-West 50, 6842 BD Arnhem). Daar is ook de meet&greet met de spelers na de voorstelling.
Let op: zonder geldig kaartje (dat u vooraf online kunt bestellen) kunt u niet naar de voorstelling.

Concept Muziektheater De Plaats
Productie Jeanet Hacquebord (P22)

De voorstellingen van ArnhemZuidst De Laar zijn 10 t/m 13 november en ArnhemZuidst Elderveld 17 t/m 20 november 2016.

arnhemzuidst