ArnhemZuidst Elderveld

ArnhemZuidst Elderveld bestaat uit twee routes, de Flatroute en de Wijkroute, met in totaal negen scènes op negen prachtige locaties waaraan meer dan zeventig bewoners meespelen, -zingen, – dansen of van alles een beetje tegelijk. Scènes tussen aarde en hemel, huiskamers met alles in beweging, verslag vanaf het felverlichte groene veld met de drie ballen, een museum van twaalf hoog, een blik in én achter de wijkgeschiedenis of verhalen over wat hier allemaal wordt gezaaid, gekoesterd en geoogst? Dat vraagt om een rondleiding!

Elderveld heeft het allemaal in huis. Komt dat zien!

Voorstellingen
vrijdag 18 november 19:30 uur
zaterdag 19 november 19:30 uur
zondag 20 november 14:00 uur

bestellenrOnline kaartjes kopen
U kunt hier kaartjes kopen voor ArnhemZuidst Elderveld Flatroute en Wijkroute. Wilt u beide routes zien? Koop dan kaartjes voor twee dagen.
Een kaartje kost € 10. Bewoners van Elderveld betalen € 5. Voor houders van een Gelrepas is de prijs € 2,50.

direct naar de kaartverkoop (Er opent een popup. U kunt betalen met iDeal of creditcard.)

arnhemzuidstArnhemZuidst is de serie projecten die De Plaats in de verschillende wijken van Arnhem Zuid organiseert. Na ArnhemZuidst Elden (juni 2016) volgen in november 2016 ArnhemZuidst Elderveld en in 2017 ArnhemZuidst De Laar.
Eerder organiseerde Muziektheater de Plaats vergelijkbare projecten in o.a. Geitenkamp (Kamp&Geit), Arnhem-West (WestWaarts) en Spijkerkwartier (Spijkerkwarts).