WestWaarts


Na het succes van Spijkerkwarts in het Spijkerkwartier krijgt ook Arnhem West (Lombok/Heijenoord) een sociaal cultureel project door, met en voor bewoners.
voor en door bewoners van Arnhem-West
Maar liefst 3 theaterroutes (Lombok, Heijenoord, Heijebok) op 18 prachtige locaties in Arnhem-West met 18 unieke scènes én één kinderkunstroute van 6 scènes. Alles mede bedacht en uitgevoerd door bewoners van Arnhem-West zelf. Uitblinkend in originaliteit en vakmanschap van eigen wijkbodem! Gespeeld, gezongen, gedanst. Of van Alles een beetje tegelijk …

maandag1Westwaarts groot succes in wijken Lombok en Heijenoord schrijft De Gelderlander op 13 januari. Om na de voorstellingen te vervolgen met “Publiek omarmt Westwaarts“, golf van ontroering, feest van verbroedering en gezelligheid, “Nieuwe energie met Westwaarts“.

Voorstellingen (Uitverkocht)
10, 11 en 12 januari, 19.30 uur
13 januari, 14.00 uur
De voorstellingen beginnen vanuit één centraal punt; het gebouwtje van de Personeelsvereniging van de NS (ANSPA) op het Spoorwegemplacement, beneden bij de Oranjebrug, ingang Noordelijke Parallelweg/Veluwestraat.
Van daaruit gaat het publiek in groepen onder begeleiding van publieksbegeleiders de voorstelling bekijken.
Er zijn drie routes: Lombok, Heijenoord en Heijebok.

WestWaarts kinderkunstroute (Uitverkocht)
13 januari, 11.00 uur
De kinderkunstroute start vanuit wijkcentrum `t Huukske, Mauritsstraat 22.

Meet & Greet
Na afloop van de voorstellingen is er de meet en greet in het Wijkcentrum `t Huukske. Daar kan het publiek onder het genot van een drankje met de spelers van WestWaarts napraten over de voorstelling.
Adres Meet en Greet: Wijkcentrum `t Huukske, Mauritsstraat 22.

Productie Jeanet Hacquebord (P22)