kaartverkoop

Kamp&Geit meets Hoogte80

H80v2Kamp&Geit slaat gedurende het Hemelvaartweekend haar kamp op Hoogt80 op! Speciaal voor dit festival bewerken we een aantal scènes van Kamp&Geit 2013 tot een caravan-scène. De scènes worden gespeeld door bewoners uit Geitenkamp. De minitheater-route bestaat uit drie caravan-scènes. Onder begeleiding van publieksbegeleiders reist het publiek van caravan naar caravan. In maart en april trokken de caravans de bult op voor een grondige verbouwing zodat alles in mei weer keurig recht staat. Na de verbouwing is in elke caravan plaats voor een publiek van 10 personen. Komt dat zien!
KGH80

[miniflickr photoset_id=72157642002896643&sortby=date-posted-asc&per_page=50]

Film van de jongeren van de Sperwer
Paniek in Geitenkamp. “De geiten zijn kwijt! Wie jat er onze geiten? En waarom? En waar zijn ze? En hoe krijgen we ze terug?" Jongeren van jongerencentrum 'De Sperwer' nodigen u uit in een heuse Geitenkamp bioscoop. Waar u wellicht antwoord vindt op deze vragen. In een door hen zelf gemaakte film, met een vleugje spanning en een gouden staartje.
Spelers: Kelsey Trompetter, Danielle Vissers, Kayla Smaak, Seyid Agsangu, Romello Krolis, Giovanni Farrell, Abdulaziz Dagal, Wiljanne van den Brandhof, Storm Trompetter
Gildenhuis60
Vandaag is de deadline. Dus vroeg uit de veren en tikken maar. Twee vrouwen op kantoor beginnen vol goed moed. Maar eigen baas zijn heeft zijn voor- en zijn nadelen … beetje flexen, af en toe iets te veel relaxen; de dag vliegt om voordat je het weet. Als dat maar goed gaat, met die deadline ...
Spelers: Lisette Jacobs, Inez Navarro
Adam en Eva
Adam en Eva zitten heerlijk op de bult … althans; Adam vindt hier zijn Paradijs. Eva plaatst kanttekeningen en dringt aan op het eten van de appel met alle gevolgen van dien. Adam heeft daar nou net geen zin in. Of zal hij uiteindelijk toch de stap zetten en de hap nemen?
Spelers: Arjan Admiraal, Suzanne Ezendam
De Fluiterij
Hij heeft al zestien jaar les, zij al zestien jaar geduld, maar écht muziek wil het maar niet worden. Zij: “Wat staat daar?” Hij: “F, G, Fis, A, Bes, D …” Zij (wanhopig): “Nee, daar staat … daar staat … stel je voor dat daar staat ... ER WAS EENS EEN …” Een wonder. Hij maakt muziek. Eindelijk!
Spelers: Margreet Dijkman, Stefan Papp
Bloemist Het Gulden Bloemetje
Met een Iris wil je iets zeggen. Een krokus staat voor het lentegevoel. Een rode roos voor liefde en respect. De eigenaresse van bloemenzaak Het Gulden Bloemetje weet precies welke bos bloemen bij welke gelegenheid hoort. Bloemen zijn haar grote liefde. Of beter gezegd: waren haar grote liefde.
Spelers: Yvonne Jacobs, Bert van der Sluis, Achsa Timmers, Marlon Duisterwinkel

Boekwinkel De Poort
Dames van de thee. De dames drinken thee en vertellen ondertussen elkaar hun eigen indrukwekkende verhalen waar je een boek over kunt schrijven: “Ik was 9 en mijn oma paste op mijn broertje en mij ...” (…) “Wat was ik trots op mijn spierwitte gympen” (…) “ Zo’n grote ronde kaas ...” En meer …
Spelers: Ineke Visscher, Barbara Tamboer, Monique Lussing, Jeanne Zegers, Mien Lubbers

Artistieke adviezen Nelleke Verweij

Data en tijden
Donderdag 29 mei 14.30, 16.00, 19.30 uur
Vrijdag 30 mei 14.30, 19.30 uur
Zaterdag 31 mei 14.30, 19.30 uur
Zondag 1 juni 14.30 uur
Kaartverkoop aan de kassa van Kamp&Geit meets Hoogte80

IMG_5976
jr50-caravan_1bjr50-caravan_1bjr50-caravan_1bjr50-caravan_1b