kaartverkoop

Route Bult

L11G11_DOud IJzer Koning
Bultbewonersscène
Altijd en overal met de vrachtwagen op stap. Oud ijzer is goud waard. Maar je moet er wel de neus voor hebben. IJzeren neus. En liefde voor de handel.
(scène gebaseerd op de verhalen van Benjamin Muller)
Spelers Bert van der Sluis, Hans Rietberg
Artistiek begeleider Albert Hoex
Te gast bij Benjamin Muller
Met dank aan Zeuner Auto’s
Locatie Vrachtwagen Oud IJzer Koning
L13G13Acta est fabula
Waar ooit de hoogmis plaatsvond voeren nu de skaters hun tricks uit. In plaats van het ‘Pater Noster’ horen we het ratelen van de skateboard wielen. Maar de sacristie is er nog en daar verblijft een groepje overgebleven gelovigen. Zij willen wat was weer terug. Rituelen komen opnieuw tot leven. ‘Acta est fabula’ (het spel is afgelopen).
Speler Michiel den Dulk, Smartlappenkoor: Joke Koot, Evelien van Oudshoorn, Frans du Pré, Desirée de Vette, Anja Weijers, Piet de Vette (accordeonist)
Artistiek begeleider Nelleke Verweij
Te gast bij Skatehal Arnhem
Locatie Sacristie voormalige Sint Jozefkerk
L15G15Happy Spirit
Sofie werkt in de spirituele winkel Happy Spirit. Haar vader Bas is met geen stok die ‘abacadabra’ winkel in te krijgen. Dan ziet Sofie hem langslopen, ze rent naar buiten: “Pa je kunt toch wel even binnenkomen?” Bas: “Ja, ja en als ik dan binnen ben ga je zeker met geesten praten, jongleren met heilzame stenen en zeggen dat je me van mijn griep af kan helpen...“ Dan stapt hij de drempel over...
Spelers Bram Kluen, Achsa Timmers
Artistiek begeleider Nelleke Verweij
Te gast bij Jochem Anthonijsz
L14G14Opening night
"Toneel in mijn restaurant? Geen sprake van! Het culinaire is het theater!" Maar in het nieuwe restaurant aan de Geitenkamp gaat vlak voor de opening ineens alles mis en staat gastheer Gaston er in totale paniek helemaal alleen voor. Gelukkig, of niet, zijn daar plotseling Pierre en Luigi. Een rondzwervend clownsduo dat hem tegen wil en dank graag van een knallende opening voorziet!
Spelers Gabe van der Spoel, Rik de Boer, Arjan Admiraal
Artistiek begeleider Jacques Riebeek
Te gast bij Kumar Poot
Locatie Restaurant Enjoy & Learn
L12G12_DBlok
Drie vrouwen in een blokhut. Weinig beweegruimte. Toch zitten ze er al heel lang. Verweven met elkaar en de ruimte. In een van hen begint het verlangen te groeien te weten wat er buiten de muren is. Zal ze de stap richting het onbekende durven zetten?
Spelers Agnes Smit, Margreet Dijkman, Suzanne Nederlof
Artistiek begeleider Kirsten Robben
Te gast bij Agnes Smit
Locatie Blokhut