Kompanen van De Plaats

De Plaats is al twintig jaar dé specialist in Arnhem en Oost-Nederland op het gebied van avontuurlijk muziektheater op locatie. Op scholen, in wijken, in steden en op het platteland. Kunst in, met, door en voor de gemeenschap.

De Plaats kan niet zonder particuliere ondersteuning. Als kompaan steunt u het algemeen belang van De Plaats en zorgt u ervoor dat wij wijkbewoners, amateurgezelschappen én professionele makers met elkaar kunnen blijven verbinden in het gezamenlijke avontuur van muziektheater op locatie. En voor wat, hoort wat! De Plaats biedt haar kompanen de gelegenheid haar werk van dichtbij mee te maken. Een exclusief avontuur, speciaal voor u!

Hoe kunt u kompaan worden van De Plaats?

Met een bijdrage vanaf €50,- euro per jaar steunt u ons al.
Kompaan €50,-
Kompaan brons €100,-
Kompaan zilver €250,-
Kompaan goud v.a. € 500,-

Stichting Muziektheater De Plaats is een culturele ANBI. Indien u kiest voor het geven van een periodieke gift (minimaal 5 jaar hetzelfde bedrag) dan is het volledige bedrag plus 25% aftrekbaar bij de belastingaangifte. Bij een gewone (jaarlijkse) gift bestaat er een drempelbedrag van minimaal €60,-. 

Een exclusief avontuur

Speciaal voor u organiseren we repetitiebezoeken, krijgt u kijkjes achter de schermen via onze vriendenmailings en ontvangt u vrijkaartjes voor diverse voorstellingen. Wordt u in 2018 kompaan? Dan krijgt u de jubileumuitgave ‘De Plaats twintig jaar muziektheater’ er gratis bij!

Contact

Wij vertellen u graag meer over het kompaanschap. U kunt hiervoor contact opnemen met Mirte ten Broek op: 026-4454667 (op dinsdagen bereikbaar) of via pr@theaterdeplaats.nl.