Muziektheater De Plaats - Arnhem
 

Kaartjes voor Op Koude Grond

Een toegangsbewijs voor Op Koude Grond kost €10,00 (volwassenen) of €5,00 (t/m 12). Voor houders van een GelrePas zijn de prijzen € 5,00 (volwassenen) of €2,50 (t/m 12). De prijzen zijn incl. 9% BTW. Een programmaboekje kost €2,00. Het eerder aangekondigde LandGOED festival gaat NIET door vanwege de nieuwe corona-maatregelen voor eendaagse festivals. 

Voor het weekend op Quadenoord, 1 t/m 3 oktober, gelden helaas de nieuwe 'versoepelde' corona-maatregelen. 
Dat betekent dat u een corona-toegangsbewijs én ID moet laten zien. Zie regelgeving op: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/algemene-coronaregels/aangekondigde-maatregelen

Een geldig corona-toegangsbewijs is een bewijs van volledige vaccinatie, geldig herstelbewijs of negatieve testuitslag niet ouder dan 24 uur.

Bij het bestellen van een GelrePaskaartje ALTIJD het GelrePas nummer invullen bij het vakje ‘opmerkingen’. Wanneer je het bedrag zelf wilt betalen, dan de bestelling afronden via de Ideal-knop en vervolgens betalen. Wanneer je wilt betalen via het GelrePas-tegoed zet dan 'VIA TEGOED' bij je Gelrepasnummer, dan klik op de I-dealknop en breek dan de betaling af. Wij zorgen van binnenuit dat het kaartje gestuurd wordt.

Velden met een * zijn verplicht.


Reserveren

Voorselecteren op datum