TransformatieLAB

Altijd al eens willen samenwerken met een orkest? Doe mee aan het
TransformatieLAB!

In het TransformatieLAB wagen theatermakers, componisten en choreografen zich aan een samenwerking met orkest de ereprijs. Voor komende edities zijn we nog op zoek naar nieuwe makers. Wil jij graag een idee uitwerken met een orkest? Meld je dan snel hieronder aan via het inschrijfformulier! 

Het TransformatieLAB

Het TransformatieLAB is dé plek voor onderzoek op het gebied van muziektheater in Arnhem. Een initiatief van orkest de ereprijs en Muziektheater De Plaats dat makers de kans geeft nieuwe ideeën uit te werken. Samen met de maker gaan we in gesprek over het gewenste onderzoek, waarna een repetitiemoment volgt en een uitvoering met orkest de ereprijs tijdens een van de presentatiedagen van het TransformatieLAB. Op elke eerste zaterdagmiddag van de maand opent het TransformatieLAB de deuren voor publiek.

Aanmeldprocedure 
Aanmelden voor het TransformatieLAB kan via onderstaand inschrijfformulier. Er is een vergoeding beschikbaar van €250,- per deelname.

Meer informatie? 
Neem dan contact op met Lise-Lott Kok, artistiek leider van Muziektheater De Plaats via lise_lottkok@theaterdeplaats.nl.